Comença a Jugar!

Mecànica del Joc

Aquí aprendràs com funciona el Joc!

1. Registra't

En primer lloc entra en el formulari de registre i emplena les dades que et sol·licitem. Recorda que les dades han de ser reals i que només es permet un registre per persona.

A partir de llavors ja seràs un dels nostres jugadorxs.


2. Comença a Jugar

Des del dia 18 de gener fins al dia 25 de gener no deixis de consultar aquesta web de dilluns a divendres per veure les preguntes que publicarem. Així mateix també rebràs les preguntes per correu electrònic.

No perdis cap ocasió de sumar punts i pensa bé les teves respostes, ja que una vegada cliquis el botó d'ENVIAR ja no podràs modificar la teva resposta.


3. Preguntes del Dia

De dilluns a dijous, a les 20h de la nit, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 3am h de la nit.

Els divendres, a les 20h de la nit, es publicaran també dues preguntes que es podran respondre fins a les 3am de la nit del diumenge

Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 10 punts. Si una pregunta revesteix una dificultat especial, l'organització assignarà a la resposta correcta un valor especial de 25 punts, i així ho informarà als concursants al mateix enunciat de la pregunta.


4. Puntuació i Classificació

Un cop iniciada la sessió amb el teu usuari podràs veure quantes preguntes has contestat, quantes són correctes o incorrectes, en quin lloc vas de la classificació i la teva puntuació total. Dins l’apartat “Rànquing” podràs consultar la teva classificació respecte els teus contrincants; i a “Respostes” trobaràs totes les preguntes anteriors amb les respostes correctes.

Tingues en compte que les respostes no apareixen a la web fins que finalitza el termini per contestar. Per tant, fins a aquell moment no t’apareixeran com a encertades o errades, ni se sumarà la puntuació.


5. Desempat

Els guanyadxrs del concurs "Santako Quiz" seran els qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

En cas d’empat entre diversxs participants, dilluns 25 de gener informarem de quan i com s’organitzarà la prova final de desempat, pot ser de tipus QUIZ o Gincama, depenent de l'estat de les restriccions de la COVID-19.


6. Lliurament de premis

Enguany, davant de la situació generada per la COVID-19, l’organització definirà les característiques de l’acte de lliurament de premis en funció de l’evolució de la pandèmia i amb l’objectiu prioritari de la preservació de la salut de les persones.

En el transcurs del joc, informarem els participants sobre aquest punt.